Hemsidor

Nå dina kunder var de än befinner sig - hur de än surfar

Med en snygg, snabb och funktionell hemsida stärker ni er affärsverksamhet genom att nå ut till befintliga och nya kunder. Ni får en egen digital egendom som ni har full kontroll över och kan anpassa till precis hur ni vill ha det. Vill ni ha ett nyhetsflöde eller blogg? En landningssida för en produkt eller tjänst? Hemsidor passar för allt möjligt. För företag är en hemsida ett måste i ett digitalt klimat som är här för att stanna.

På Melodic utvecklar vi skräddarsydda hemsidor i WordPress, en användarvänlig och lätthanterlig plattform, där vi alltid utgår från era önskemål och behov. Vi ser till att ni får en hemsida med tilltalande webbdesign, ett snyggt utseende och välarbetad funktion, samt innehåll anpassat efter ert företag. Vi jobbar strukturerat för att hålla hög kvalité genom hela arbetsprocessen för att i slutändan leverera en hemsida av hög tekniskt och estetiskt kvalitet som ni kan vara stolta över.

Vid beställning av hemsidor från Melodic

Vi levererar hög kvalitet av hemsidor till er som är snygga, snabba och användarvänliga av er som såväl för besökaren. Vi jobbar strukturerat och ser till att vi levererar vad som utlovats. När ni köper en hemsida från Melodic kan ni förvänta er WordPress, skräddarsydd webbdesign, grundläggande sökmotoroptimering, en användarvänlig webbplats, responsiv design och utbildning.

WordPress

Idag är WordPress världens mest populära publiceringsverktyg. Vi anser att en WordPress-sida är en framtidssäkrad investering som ger alla förutsättningar för oss, i utvecklingsarbetet, såväl som för er att hålla en hemsida levande och av hög kvalitet.

Skräddarsydd webbdesign med Divi

Vi använder oss av det visuella konstruktionsverktyget Divi som i kombination med anpassad kod i WordPress ger utmärkt webbdesign. Ni får en snygg, användarvänlig hemsida som ger ett gott varande intryck.

Sökmotoroptimering

Varje dag görs över 55 miljoner sökningar på Google, enbart i Sverige. Er hemsida behöver vara synlig i sökmotorer för att era kunder ska hitta er. Vi utför sökmotoroptimering och ser till att sidans struktur, innehåll och kod är optimerad för gällande riktlinjer som sökmotorerna använder sig av.

Användarvänlig webbplats

Er hemsida är enkelt och intuitiv att uppdatera och redigera. Vi anser att en hemsida är en levande sak som behöver kontinuerlig kärlek för att hålla god kvalité. Med det vill vi göra det enkelt för er själva att vidareutveckla hemsidan med innehåll.

Responsiv design

Oavsett vad trafiken kommer ifrån är hemsidan anpassad för att skalas om till enheten som används. Antalet mobila användare ökar ständigt och därför är kritiskt att en hemsida idag har responsiv design (mobilanpassad design), att sidans innehåll struktureras om till besökarens enhet.

Utbildning av er hemsida

Vi går tillsammans igenom hur hemsidan fungerar och hur ni ändrar innehåll. Ni får även en manual som har begreppen och steg-för-steg förklaringar av hur man gör vissa förändringar.