Webbdesign

Digital form med känsla och kompetens

Er hemsida är kanske det första era kunder möter och därför är det extra viktigt att den motsvarar vilka ni är och att ni förmedlar ert innehåll på ett stilrent sätt. Riktigt bra webbdesign ska varken överraska eller få besökaren att behöva fundera, den ska ge besökaren vad som förväntas.

Vi på Melodic ser till att ni får en hemsida med skräddarsydd webbdesign, anpassat efter ert företag. Inte nog med att hemsidan ska vara snygg och snabb, den ska även stötta din verksamhet och få in nya kunder. Vi ser därför till att er hemsida är sökmotoroptimerad för att ni ska hamna högt i sökresultat på exempelvis Google. 

Designkrav på en hemsida

Det finns flera designkrav på en modern hemsida. Den ska vara designad på ett sätt som gör den tilltalande och användarvänlig på ”framsidan”, samt snabb och robust på ”baksidan”.

Responsiv design

Cirka hälften av alla besökare kommer ifrån mobil. Då är det mer eller mindre självklart att en hemsida ska vara mobilanpassad, dvs. inneha en responsiv design och kunna anpassa sig efter olika enheter.

Z

Användarvänlig

Hemsidan ska ha strukturerat innehåll och vara lätt att navigera så att besökaren med lätthet kan hitta vad de letar efter. Användaren ska inte behöva fundera för mycket…

U

Sökmotoroptimerad

En hemsida ska även vara designad så att innehållet kan enkelt läsas av sökmotorer så att hemsidan blir synlig vid sökresultaten.